Recensioner

Har du sett Partajpatrullen live, eller har du själv anlitat bandet?
Lämna gärna en kommentar och berätta för andra vad du tycker.

_mg_2492

Annons

31 svar till ”Recensioner”

 1. Hade Partajpatrullen på vår fest i helgen. Vi och gästerna var mycket nöjda, de spelade bra musik, var duktiga och skötte allt professionellt.

  Gilla

 2. Annika Dahlgren profilbild
  Annika Dahlgren

  Superbra musik för en fest när man vill att gästerna ska vilja dansa!
  //Annika Dahlgren

  Gilla

 3. Her-re-Gud vad ni svängde!!! Fan bästa festbandet jag/vi någonsin upplevt, verkligen 110% !!!
  Tack!! För bästa festen & bästa musiken!!

  Gilla

 4. Partajpatrullen är grymma! De rockade vår bröllopsfest. De var proffsiga och snabba på all återkoppling innan festen samt levererade över våra förväntningar på själva spelningen. Deras karisma på scenen och deras energi smittade av sig på alla gäster.

  Gilla

 5. Fantastiskt band som verkligen levererade hela vägen! Fick alla att vara på dansgolvet och alla kunde sjunga med! Rekommenderas starkt!

  Gilla

 6. Ett fantastiskt bra band som vi hade till vårt bröllop. Väldigt duktiga och professionell, festen dansade tills sista låt! Rekommenderas!

  Gilla

 7. Superdukiiga! Oerhört musikaliska med bra repertoar. Jag kan verkligen rekommendera Partajpatrullen om ni ska ha personalfest eller liknande. Gunilla L

  Gilla

 8. Mycket underhållande och helt fantastisk band. Ni fick även ”icke” dansare att svänga om på dansgolvet!! Många bra låtar!! Rekommenderar starkt!! Tack för att ni gjorde min kväll till en fantastisk kväll!!

  Gilla

 9. Riktigt härligt band som får igång alla på festen, även den blyga! Jag och en kompis hade 25-årsfest och hyrde in partajpatrullen och vi var mer än nöjda! Ett grymt energiskt band som är enkla att ha kontakt med och alla i bandet bjöd på sig själva! 🙂 perfekt för stora fester!

  Gilla

 10. Partajpatrullen spelade på vårt bröllop och vi är så glada och nöjda med bandet. De är väldigt skickliga musiker och spelade en jättebra blandning av låtar som förgyllde kvällen och fick med alla upp på dansgolvet.

  Gilla

 11. Med Partajpatrullen blir det ös på dansgolvet! Vi på Kiviks Musteri fick en härlig personalfest med mycket dans. De höll även i ett trevligt musikquiz som blev uppskattat. Partajpatrullen är proffsiga och ambitiösa och de är måna om att lyssna på kundens behov. Kan varmt rekommendera dem!

  Gilla

 12. Utan partajpatrullen hade varken vår vigsel eller fest blivit den succé det blev. Samarbetet fungerade väldigt bra både före och under bröllopet och vi kände oss trygga hela tiden. Vi kan verkligen rekommendera partajpatrullen och skulle gärna ge dem mer än 5 stjärnor. Super repertoar, professionella och förmåga att få upp alla (inklusive fastrar och mostrar) på dansgolvet! Stämningen var på topp varje sekund. Återigen – tack!

  Gilla

 13. SommarRock Svedala profilbild
  SommarRock Svedala

  Super trevliga. Duktiga musiker. Bra blandning av låtar. Vi är jätte nöjda. 🙂

  Gilla

 14. Vi hade äran att ha Partajpatrullen som band på mitt och min frus 40 års kalas och vi är fantastiskt nöjda. Ödmjuka, professionella, oerhört musikaliska och vilket drag! 50 gäster dansade hela kvällen till bandet och ville inte riktigt sluta. Kan varmt rekommendera Partajpatrullen om ni vill ha duktiga musiker och sångare som samtidigt vet hur man levererar en show som ingen kan stå still till!
  //David

  Gilla

 15. Artisterna var riktigt professionella och gjorde ett bra upplägg för vårt event. Musik för alla åldrar, vi hade ca 120-130 sittande gäster. Vi kommer rekommendera dom i framtiden till fler event.
  //Christoffer
  Ahlsell

  Gilla

 16. En ruskigt bra live-band. Kan starkt rekommenderas! Ett live-band som verkligen får igång festen!

  Gilla

 17. Partajpatrullen är en riktig festhöjare! Ingen kunde sitta still när de intog scenen. Ett glatt och trevligt gäng. Vi kunde inte vara mer nöjda! Gör som vi och boka dem.

  Gilla

 18. Verkligen en höjdpunkt på bröllopet. Blandad musik med hög kvalité. Uppskattat av alla gäster mellan åldern 20-90. Extra stort plus för att få två önskelåtar utanför bandet ordinarie repertoar.

  Gilla

 19. Precis lika bra som vi hade hoppats på! Glada, trevliga och gav super mycket energi så att alla orkade dansa hela tiden 😃

  Gilla

 20. Partajpatrullen spelade på vårt bröllop i somras. Vi är supernöjda! Alla gäster kommenterade vilket bra band vi hade hittat! Rekommenderas varmt!

  Gilla

 21. Otroligt vassa. Skapar fantastiskt stämning

  Gilla

 22. Johan och Kristina profilbild
  Johan och Kristina

  Jag och min fru hade turen att få ha Partajpatrullen med oss på vår bröllopsfest. Ni skapade verkligen en helt fantastisk kväll för oss och ett otroligt röj på dansgolvet! Så proffsiga rakt igenom och det bästa bröllopsbandet man kan önska sig. Dansgolvet var fullt från start till slut och alla har öst lovord över vårt val av bröllopsband. Vi kan inte tacka er nog och vi rekommenderar verkligen alla att se till att boka upp Partajpatrullen till er fest så snart ni bara kan, för det var en fullträff rakt igenom! Bästa hälsningar från Johan och Kristina Kember

  Gilla

 23. Vi hade nöjet/turen att få ha Partajpatrullen på vårt Bröllop. Först spelade de mingelmusik och sen spelade de även på festen. Ett otroligt proffsigt band som levererade tre stycken proffsiga framträdanden. Partajpatrullen fick verkligen igång festen och spelade bra och varierande låtar. Kan varmt rekommendera Partajpatrullen! 👏🏼

  Gilla

 24. Tusen tack för att ni spelade på vår 40-års fest igår! Ni var så bra och höjde stämningen ännu mer på vår fest 😄 Vi som älskar att dansa är så nöjda! 👍

  Gilla

 25. Komplimanger för er spelning på igår! Grymt! #40gånger7.

  Gilla

 26. Festens absoluta höjdpunkt, flera av våra gäster har hört av sig och gett specifikt bandet stora eloger. Vi kan inte vara något annat än galet nöjda! Spelade och sjöng fantastiskt vackert under vigseln, skulle rekommendera Partajpatrullen till vem som frågade! /Mattias och Sara

  Gilla

 27. Proffsigt gäng! Med blandad repertoar!

  Gilla

 28. Väldigt proffsiga, självgående och grymt duktiga. De såg verkligen till att göra festen på vårt bröllop!

  Gilla

 29. Höll verkligen vad som lovades. En riktigt bra show som fick alla på bröllopet bra svettiga! Kul, tusen tack!

  Gilla

 30. Grattis till er som har bokat Partajpatrullen! Den 10/7 hade vi vår 60 års fest och det dansades för fullt. Våra gäster var lyriska och vi med. Bandet har en en riktigt bra repertoar med låtar man bara vill dansa till. Hög musikalisk nivå och där alla fem bandmedlemmarna sjöng, bara en sån sak. Vi kan varmt rekommendera bandet!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: