Vanliga Frågor

Hur bokar jag er?
Tryck på fliken Kontakt” och följ hänvisningarna.

Vad kostar ni?
Inget arrangemang är det andra likt. För att ge en offert måste vi se över en rad olika faktorer. Dessa är:

 • Hur mycket musik ni önskar
 • Var arrangemanget kommer att äga rum
 • Omkostnader för busshyra och drivmedel
 • Vilken utrustning som krävs i form av ljud och ljus
 • Beräknad storlek på arrangemanget (antal gäster, arbetstimmar etc.)
 • Eventuell övernattning (vid långdistansbokning)

Kontakta oss för en offert!

Vad ingår när jag bokar er?

 • Ett proffsigt femmannaband med settningen sång, gitarr, bas, piano och trummor
 • All backline dvs. instrument, mikrofoner, förstärkare mm.
 • Ljud- och ljusrigg
 • Musikunderhållning enligt överenskommelse
 • Tillgång till musikanläggning före och i paus
 • Omkostnader för resa

Kan jag önska låtar?
Självklart kan ni önska låtar. Har ni en till två låtar som ni verkligen vill höra är detta oftast inget problem, ju tidigare ni informerar oss om dessa, desto bättre. Vi tar inte emot större önskningar eftersom vår repertoar är väl beprövad och utformad för maximal feststämning.
Till vigsel är det självklart ni som väljer låtarna.

När behöver ni få tillgång till lokalen?
Vi brukar räkna med att vi behöver rigga och soundchecka i 1,5-2timmar och detta gör vi innan gästerna anländer. Till exempel, anländer dina gäster till arrangemanget kl. 18.00 behöver vi ha tillträde till lokalen senast kl. 16.30. Vi gör gärna rigg och soundcheck under en tid då vi inte riskerar att störa annan verksamhet eller personal.

Vill ni ha mat och dricka på plats?
Ja, Partajpatrullen har oftast väldigt långa arbetsdagar och för att vi ska leverera på topp behöver vi minst ett ordentligt mål mat med dryck och kaffe. Ofta spelar vi väldigt sena timmar och då uppskattar vi något lättare att äta innan vi packar ihop våra saker och beger oss hemåt. Om tillställningen kräver att vi måste vara på plats innan klockan 14.00 behöver vi även lunch.

Kan vi använda er ljudanläggning?
Ni har tillgång till vår ljudanläggning under den tid Partajpatrullen är på plats. Ni kan låna mikrofon för tal samt spela musik innan och mellan våra musikset. Informera oss om detta vid bokning! Vi ser gärna att det är en eller två personer som ansvarar för färdig spellista på mobil, surfplatta eller liknande. Detta för att undvika spring på scenen. Vi kan enbart erbjuda att spela musik ur vår ljudanläggning i ca 20 minuter efter avslutad spelning.

Hur stor scen behöver ni?
För att ni och vi ska få ut maximal musikupplevelse behöver vi minst 15 m2 golvyta. Tänk gärna på att planera in dansgolv framför denna yta.

Hur mycket ström behöver ni?
Minst två vanliga vägguttag. Det kan vara bra att i förhand ha information om vart proppskåp finns och att det finns reservproppar till hands.

Kan jag avboka er?
En avbokning kan ske senast en månad innan ditt arrangemang. Om avbokningen sker senare tillkommer en administrativ avgift på 2.500 kr.

Varför vill ni ha en sluttid?
För Partajpatrullen är det viktigt med en sluttid för arrangemanget för att vi ska kunna uppskatta hur långt vår arbetstid sträcker sig.  Vårt arbete fortgår flera timmar efter avslutat arrangemang.

Vad händer vid kortad speltid?
Om tidsplanen för arrangemanget spricker är det viktigt för Partajpatrullen att vår sluttid fortfarande gäller. På grund av detta kan speltiden förkortas. Överenskommet pris gäller trots detta.

%d bloggare gillar detta: